Dieta barszczowa – Jak jeść barszcz, aby szybko schudnąć. Przepis oraz szczegółowa instrukcja tutaj

  • 14 szklanek przegotowanej wody,
  • 2-3 pasty pomidorowe,
  • 0,5 kapusty,
  • 1 buraka,
  • 1 paprykę,
  • 1 cukinię,
  • 1 marchewkę,
  • 1 cebulę,
  • 1 łodygę selera,
  • olej słonecznikowy
  • sól
  • i zieleniny do smaku

Rozgrzej na patelni olej, a w między czasie, obierz i umyj cebulę, marchew, seler i buraka. Wszystko należy drobno pokroić i zatrzeć na grubej tarce, a następnie podsmażyć na gorącym oleju. Gdy będą gotowe dodaj pastę pomidorową.

Następnie weź cukinie i kapustę, umyj je i posiekaj do garnka. Dodaj przyprawy i zagotuj. Kiedy wywar będzie gotowy przełóż zawartość na patelnie i dodaj na nią wcześniej przygotowane warzywa. Przypraw solą i pieprzem i dokładnie połącz wszystkie składniki.

Dzień pierwszy