Kawałki ciasta owiń w folię spożywczą i włóż do zamrażarki na 20-30 min (Dokładnie tyle co zajmie Ci uprzątnięcie kuchni przed teściową i zrobienie kremu 😉
Krem: W czasie, gdy ciasto się chłodzi, przygotuj nadzienie. (W tym czasie, możesz już włączyć piekarnik do nagrzania na 180 stopni) W pierwszej misce ubij białka z cukrem na sztywną pianę. W kolejnej misce wymieszaj Jogurt z mąką i delikatnie szpatułką dodaj do masy ubite białka, tak by krem zyskał puszystość.
Formę, najlepiej będzie wyglądać okrągła 20cm, wyłóż papierem do pieczenia i uklep w niej jeden z kawałków ciasta. Następnie rozprowadź krem i posyp go kruszonką z drugiego ciasta. Jeśli jest wystarczająco twarde, możesz zetrzeć je na tarce, lub tradycyjnie w palcach rozkruszyć jako kruszonka.