Przygotuj piekarnik, nagrzewając go do 180 stopni Celsiusa. Mąkę, skrobię oraz proszek do pieczenia wymieszaj w misce.
Do osobnej miski rozbij cztery jajka, kolejno dodaj gorącą wodę i ubij mikserem, do momentu aż pojawią się duże bąble. Następnie dodaj cukier i w ciągu dalszym mieszaj. Do mieszaniny dodaj mąkę i wymieszaj całość łyżką. Blachę do pieczenia posmaruj masłem i ułóż w niej papier do pieczenia. Do przygotowanej blaszki wlej ciasto i włóż do wcześniej rozgrzanego piekarnika, na 12 minut.
Gdy ciasto jest w piekarniku, zajmij się śmietankowym nadzieniem. Twarożek, śmietanę, masło i skondensowane mleko zmiksuj razem. Gotową masę odłóż do lodówki.
Gotowy biszkopt wyjmij z piekarnika na ręcznik lub silikonową matę, a następnie zwiń z ręcznikiem w luźny wałek. Ciasto pozostaw na parę minut, w celu ostygnięcia.
Ostudzone ciasto odwiń, delikatnie posmaruj masą i ponownie zawiń. Wałek z ciasta owiń folią spożywczą i wstaw do lodówki na dwie godziny.